Ik accepteer dat deze website cookies gebruikt voor analyses, gepersonaliseerde inhoud en reclame.

Studenten

Het maakt niet uit of u een opleiding natuurwetenschappen, economische wetenschappen of een technische opleiding heeft genoten — de L&R-groep biedt studenten legio mogelijkheden om hun verworven kennis binnen het bedrijf in de praktijk te brengen. Of u nu stagiair, gevorderd of beginnend student bent — wij geven u een kijk op de toepassingen. Ervaring opdoen, meewerken aan projecten en kennis verbreden zijn daarbij de belangrijke voordelen.

Langetermijnperspectieven

 

L&R biedt een breed spectrum aan professionele mogelijkheden. Wij groeien continu op internationaal terrein en doen dit met een kosmopolitische insteek. Onze medewerksters en medewerkers waarderen het werken onder eigen verantwoordelijkheid. Want een van onze kenmerken is een positief werkklimaat. Wij vinden het daarom leuk om samen te werken met mensen die ons impulsen geven en met hun nieuwe en creatieve ideeën voor de praktijk een eind met ons meegaan — en die ook later graag de weg verder met ons afleggen.

L&R is de juiste partner: Of u nu stagiair, gevorderd of beginnend student bent — wij ondersteunen u! Graag bieden wij u een platform voor master- of bachelorscripties. Met flexibele werktijden komen wij tegemoet aan de aanwezigheidsuren van studenten. Afhankelijk van de locatie heeft u bovendien de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse vrijwillige sociale voorzieningen.

Een *goed* product

 

Het welzijn van mensen staat bij L&R voorop. Want producten voor de medische sector en voor de zorg houden altijd in dat men de mens en de maatschappij een *dienst* verleent. Wij produceren geen consumptiegoederen, maar reiken oplossingen aan die zowel de patiënt als het gespecialiseerde medische personeel het leven makkelijker maken. De producten van L&R dienen onder meer om pijn te verlichten en de genezing van wonden bij de patiënt te versnellen en te verbeteren.

Van stagiaires en leerlingen tot en met doctoraalstudenten — bij L&R krijgen alle werknemers de kans om ook een bijdrage te leveren aan het welzijn van de mensen.

Uw kans bij ons

 

Schoolverlaters of academici — wij zoeken gemotiveerde en gedreven teamplayers, die samen met ons streven naar de realisatie van onze doelen.

Hebben wij uw belangstelling gewekt? Houdt u van een uitdaging en een aansporing? Solliciteer dan nu via ons jobportaal. Bij een open sollicitatie verzoeken wij u om het sollicitatieformulier in te vullen.