Ik accepteer dat deze website cookies gebruikt voor analyses, gepersonaliseerde inhoud en reclame.

Authentiek partnerschap

Waarden die we verwezenlijken: betrouwbaar, pragmatisch, gepassioneerd

Duurzaam partnerschap betekent voor ons respectvol en fair met elkaar omgaan. Het is voor ons een must om steeds oog te hebben voor de tevredenheid van de klant op lange termijn. Want deze vormt de basis van ons zakelijke succes. Onze klanten vertrouwen op ons — op de kwaliteit van onze producten en op onze service. Wij doen alles, en vaak nog veel meer, om het in ons gestelde vertrouwen te rechtvaardigen.

Voor ons dagelijks werk betekent dat:

  • wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten, concepten en service
  • wij hechten waarde aan maximale betrouwbaarheid bij de zorg van onze klanten
  • wij zijn internationaal concurrerend
  • wij ondersteunen continu de optimalisatie van processen van onze klanten

Als gevolg hiervan krijgt de klant meer dan hoogwaardige producten en concepten: professioneel advies en begeleiding door bedreven adviseurs in medische hulpmiddelen.

Ervaren partnerschap — wat wij belangrijk vinden

 

Partnerschap betekent geven en nemen. Daarom leggen we ook in de samenwerking met onze leveranciers de lat even hoog als voor onszelf. Onze partners delen onze overtuiging en ondersteunen ons bij het voldoen aan deze eisen. Onze partners werken zeer verantwoordelijk volgens gedefinieerde normen. Net als wij waarderen ze een open communicatie als basis voor een succesvolle samenwerking. Daar hechten we veel waarde aan, want de kwaliteit van de grondstoffen, externe onderdelen, componenten en service bepaalt in belangrijke mate de kwaliteit van onze eigen producten en service.