Ik accepteer dat deze website cookies gebruikt voor analyses, gepersonaliseerde inhoud en reclame.

L&R productie: Best practice in de branche

door uitstekende knowhow in technologie en processen

Bij L&R zorgt een hoog niveau van productie- en technologische expertise ervoor dat producten van topkwaliteit snel en economisch beschikbaar zijn voor klant en gebruiker.

De productielocaties zijn benchmark in de branche. Productieprocessen worden voortdurend geoptimaliseerd onder actieve betrokkenheid van medewerkers via Kaizen- en lean-managementmethoden, die ervoor zorgen dat de organisatie snel, efficiënt en flexibel kan reageren op de veranderende vraag op internationale markten. Doel hierbij is steeds de waardeketen zo goed mogelijk te optimaliseren.

Dispositie- en productieplanningsprocessen worden daarom op korte doorvoertijden ingericht.

Met een integraal IT-systeem voor alle productielocaties wordt wereldwijd een efficiënte planning en sturing van de processen gegarandeerd. De productielocaties zijn binnen de concernstrategie georganiseerd volgens productieve en technologische aandachtspunten. Afhankelijk van de kerntaak zijn de L&R-ontwikkelingscentra hierin systematisch geïntegreerd. Het strategisch en ruimtelijk verbinden van ontwikkeling en productie op één plaats garandeert snelle en efficiënte ontwikkelingen met maximale resultaten.

De knowhow op het gebied van productie omvat niet alleen de verwerking van speciale soorten textiel en vezels, het omgaan met chemisch-biologische processen, maar ook productieprocessen onder steriele omstandigheden. Het lijdt echter geen twijfel dat wat L&R speciaal maakt, het hoge niveau is van engineering-expertise die we gebruiken voor de ontwikkeling van onze eigen productietechnologie, Dit bespaart kostbare tijd bij de ontwikkeling van producten en oplossingen.