Ik accepteer dat deze website cookies gebruikt voor analyses, gepersonaliseerde inhoud en reclame.

Productcategorieën

Wondverzorging

 

In de wondverzorging staat L&R garant voor producten op het hoogste wetenschappelijke niveau. De producten voor moderne wondverzorging nemen hier een belangrijke plaats in. De productfamilies Suprasorb, Vliwasorb of Debrisoft zijn maar een paar voorbeelden van uitstekende producten met unieke en onderscheidende eigenschappen op dit gebied. Speciale producten voor oftalmologie, dermatologie en keel-, neus- en oorheelkunde ronden het assortiment af.

Zwachtels en verband

 

Het assortiment zwachtels en verband van L&R omvat alle toepassingsgebieden voor fixatie, stabilisatie, compressie, immobilisatie, alsmede bandages en ortheses. Rosidal, Cellona, Cellacast en Cellacare zijn slechts vier van de talloze beproefde succesmerken in deze sector.

Setsystemen en hygiëne

 

L&R kent het verloop en de vereisten van operaties precies en biedt hiervoor een assortiment operatiedoeken en -kleding op maat, maar ook setsystemen en hygiëneartikelen. Tot de toonaangevende merken waar zorgpersoneel en chirurgen op kunnen rekenen, behoren onder meer Kitpack, Setpack en Raucodrape. Met voorgesorteerde operatie- en behandelsets draagt L&R effectief bij aan het optimaliseren van talloze processen van de dagelijkse routine in het ziekenhuis. Daartoe produceren we bijvoorbeeld onze wegwerpdoeken voor operaties met verbandstoffen en diverse handelswaar, naar de wens van de klant.

Negatieve-druktherapie

 

Het systeem Suprasorb CNP bevordert de wondgenezing door toepassing van de negatieve-druk-wondtherapie (Negative Pressure Wound Therapy of NPWT). Tot de succesvolle componenten van het Suprasorb CNP-systeem behoren bijvoorbeeld vacuümpompen, schuim, de Suprasorb CNP drainagefolie, de drainageport en een uitgebreide 24-uursservice. De succesvolle ontwikkelingswerkzaamheden van L&R worden onderstreept door de innovatieprijzen die het bedrijf in Duitsland en Oostenrijk won.

  • Medische techniek

L&R Optiline

 

L&R OPTILINE is het concept voor de effectiviteitsverbetering en kwaliteitswaarborging in het ziekenhuis, en berust op onze ervaring als competente aanbieder van volledige assortimenten en partner in de transsectorale zorg. Met de ondersteuning van L&R OPTILINE wordt ieder gebied geanalyseerd waarop wij als leverancier van medische producten invloed op kunnen uitoefenen. Gegarandeerde patiëntverzorging en tegelijkertijd de efficiëntie verhogen, dat is ons gemeenschappelijk doel.