Ik accepteer dat deze website cookies gebruikt voor analyses, gepersonaliseerde inhoud en reclame.

Uitstekende producten — de basis van alles


In onze portfolio weerspiegelt zich meer dan 150 jaar ervaring in ontwikkeling, productie en distributie van medische hulpmiddelen, concepten en service.
Met zijn uitstekende producten en systemen is L&R een van de meest succesvolle aanbieders op de markt. Ons aanbod strekt zich uit van eenvoudig verbandgaas tot en met moderne behandel- en zorgsystemen, die aangevuld worden door economische systeemoplossingen die flexibel kunnen worden afgestemd op de dagelijkse vereisten.

Kwalitatief hoogwaardige, goed doordachte producten die hun therapeutische werkzaamheid dag in, dag uit bewijzen, vormen de basis van de totaaloplossingen van L&R voor ziekenhuis en praktijk. Niet alleen set- en systeemoplossingen, maar ook concepten zoals de L&R Optiline helpen de gebruiker om het werk van alledag effectief en economisch te organiseren.

Ons serviceaanbod strekt zich uit van begeleiding door onze medische productadviseurs tot en met het beschikbaar stellen van gedegen wetenschappelijke brochures en publicaties. Daarnaast bieden we een gevarieerd seminar- en cursusprogramma voor artsen, praktijkmedewerkers, zorgpersoneel en therapeuten, maar ook voor apothekers en apotheekmedewerkers.

Onze productportfolio is ingedeeld in de volgende categorieën:

  • Wondverzorging
  • Zwachtels en verband
  • Setsystemen en hygiëne
  • Negatieve-druktherapie
  • L&R Optiline