Ik accepteer dat deze website cookies gebruikt voor analyses, gepersonaliseerde inhoud en reclame.

De medewerkers

Ons belangrijkste kapitaal

Alle medewerkers van L&R werken stuk voor stuk voor een gemeenschappelijk doel: de gezondheid van onze medemensen te bevorderen en te behouden.

Dit grote doel wordt bereikt door de som van vele afzonderlijke successen. Daarom brengen wij elke dag onze bedrijfsfilosofie in praktijk. Faire arbeidsvoorwaarden, zakelijke ethiek, verantwoordelijkheid voor het milieu en duurzaam gebruik van hulpbronnen zijn hierbij niet slechts holle frasen, maar een integraal bestanddeel van het werk van alledag en van onze filosofie. Hoofdvoorwaarde is een gezonde en veilige werkomgeving.

Wij investeren bewust in de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en behoren tot de toonaangevende bedrijven van de branche. Wij bieden onze medewerksters en medewerkers de zekerheid en ontwikkelingsmogelijkheden van een wereldwijd opererend bedrijf, zonder daarbij de behoeften en het individuele potentieel uit het oog te verliezen.

Wij geven onze medewerkers ontwikkelingsmogelijkheden, ruimte voor zelfontplooiing en waardering. Als tegenprestatie verwachten we eigen verantwoordelijkheid, prestatie en professionaliteit.

Wij willen samen permanent groeien en zoeken onze medewerkers zorgvuldig uit. Wij investeren doelgericht in trainingen en opleiding. Onze appreciatie komt tot uiting in de relatie met elkaar, in de erkenning van initiatief en prestatie, in een heldere feedback en doelgerichte stimulering.