Ik accepteer dat deze website cookies gebruikt voor analyses, gepersonaliseerde inhoud en reclame.

Logistiek

Wegen verkorten — afstanden overbruggen

Geoptimaliseerd transport is essentieel voor de activiteiten van L&R. Om onze klanten betrouwbaar te kunnen bevoorraden en tevens de daarmee gepaard gaande emissies tot een minimum te beperken, werken wij continu aan de verbetering van onze logistiek.

Wij willen onze logistieke processen zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk organiseren en werken daarom samen met uitgezochte strategische servicepartners. Gezondheidsmanagement voor praktijk, ziekenhuis en apotheek omvat ook het beschikbaar stellen van intelligente logistieke diensten. Hiermee zorgen wij ervoor dat het juiste product op het juiste moment in voldoende hoeveelheid en op de juiste plek beschikbaar is — altijd.

Op alle locaties van de L&R-groep bevoorraden we onze klanten stipt en betrouwbaar vanuit onze internationale logistieke centra. De nieuwste technieken op het gebied van opslag en klaarmaken van bestellingen, IT-verbindingen en geautomatiseerde voorzieningen voor laden en lossen zorgen in onze logistieke centra voor een geoptimaliseerd opslag- en transportsysteem.

De samenwerking met internationale partners is bovendien een zinvolle aanvulling op ons eigen rendement. Bij al onze processen spelen duurzaamheid en behoedzaam omgaan met hulpbronnen een belangrijke rol.