Ik accepteer dat deze website cookies gebruikt voor analyses, gepersonaliseerde inhoud en reclame.

Inkoop en aanschaf

Een belangrijke bouwsteen in de waardeketen

Het gebruik van hoogwaardige grondstoffen bepaalt in hoge mate de kwaliteit van ons werk en van onze producten. Ook in de toekomst willen we onze klanten met nieuwe ideeën en uitstekende producten enthousiast maken. Daarom is de selectie en kwalificatie van leveranciers uiterst zorgvuldig – wij zetten in op sterke en betrouwbare leveranciers, die samen met ons aan de voortdurende verbetering van onze producten en processen werken. Door nieuwe technologieën, innovatieve ideeën en een uitgesproken kostenbewustzijn creëren we de basis voor het gezamenlijke succes. Deze samenwerking in partnerschap is de voorwaarde voor het permanent optimaliseren van de relevante prestatiefactoren productkwaliteit, kosten, tijd en service in de waardeketen.

Wij verwachten van onze leveranciers:

  • bewezen vakkundigheid op het gebied van kwaliteit, technologie en innovatie
  • competitieve voorwaarden en prestaties, ook internationaal
  • functioneel kwaliteitsmanagementsysteem
  • uitstekende organisatie en actieve communicatie
  • ondernemingsbeleid volgens de meest recente ecologische en sociale aspecten

Onze inkoopafdeling is wereldwijd werkzaam en beoogt het doel een langdurige en coöperatieve samenwerking op te zetten met leveranciers die een constant hoge kwaliteit en een wereldwijd concurrentievermogen kunnen garanderen. Door de knowhow van gespecialiseerde inkopers in combinatie met nationale en internationale aanbieders slagen wij hierin. Onze leveranciers komen uit verschillende branches en regio's; daartoe behoren bedrijven van allerlei grootte, want de economische kracht van een bedrijf is daarbij niet alleen beslissend. Wij hechten veel meer waarde aan een langdurige samenwerking die is gebaseerd op wederzijds respect en betrouwbaarheid. Zo is het voor L&R even belangrijk dat onze partners bij ons passen qua filosofie, ethische waarden en het verantwoorde gebruik van hulpbronnen.

Van onze zakenpartners verwachten wij meer dan het leveren van uitstekende producten, grondstoffen en diensten. Zij zijn voor ons belangrijke contactpunten op internationale markten en partners bij de gezamenlijke succesvolle productontwikkeling en continue verbetering.