Ik accepteer dat deze website cookies gebruikt voor analyses, gepersonaliseerde inhoud en reclame.

L&R - met sterke wortels op weg naar het succes

Het bedrijf L&R kan terugblikken op meer dan 160 jaar ervaring met verbandmiddelen en medische hulpmiddelen — een trotse geschiedenis, die zich weerspiegelt in onze producten, concepten en service, in hun kwaliteit, hun voortreffelijke functionaliteit en hun therapeutische effectiviteit.

Onze succesformule in de lange bedrijfsgeschiedenis betekent ook: Tijdig veranderingen en trends op de gezondheidsmarkt herkennen en proactief integreren in onze bedrijfsactiviteiten.

De basis wordt gevormd door twee gerenommeerde traditionele bedrijven: het Duitse bedrijf Lohmann Medical (opgericht in 1851) en het Oostenrijkse bedrijf Rauscher (opgericht in 1899). In 1998 vond de succesvolle fusie tot L&R plaats. Daaruit ontwikkelde zich de sterk presterende internationale L&R ondernemersgroep met headquarter-vestigingen in Rengsdorf (D) en Wenen (A). Als wereldwijd actief netwerk van ondernemingen handhaven wij ons iedere dag opnieuw in de internationale concurrentiestrijd en blijven we onze internationalisering voortzetten.

Hier vindt u de factbox van L&R: